לחמניות של פסח

צילום עינת מזור

זה מתכון מנצח ללחמניות והן ללא שמרים, קלות וטעימות מאד! תנסו בעצמכם ותראו עד כמה הן מוצלחות וללא שמץ של גלוטן כמובן. חג שמח!

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח כרגיל רב תכליתי ללא גלוטן
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 4 ביצים (L)
  • שומשום לפיזור

 

אופן הכנה:

1. מערבבים בקערה את קמח כרגיל, המלח, הסוכר ואבקת אפיה.
2. מוסיפים כוס מים רותחים ואת השמן. מערבבים ומחכים שיתקרר.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחת, מערבבים ויוצרים לחמניות בידיים משומנות או בזילוף עם שק      זילוף ליצירת לחמניות מאורכות.  אפשר לסדר את הבלילה בתבנית שקעים משומנת.
4. לפזר שומשום ולאפות בתנור בחום 180 מעלות למשך כ 15-20 דקות, להזהבה יפה.
מקררים מעט לפני ההגשה.

הצטרפו לבלוג!