זו עוגת תפוחים קינמון ביתית/פרווה ללא גלוטן בקלי קלות.
עוגה קבועה אצלי בבית לשבת.
1 חבילה תערובת כרגיל לעוגת וניל
4 ביצים
חצי כוס שמן
שליש כוס חלב צמחי או מיץ תפוזים
1/2 כפית קינמון
2 תפוחי עץ גראני סמית, קלופים ומגוררים
לטופינג:
3 כפות סוכר
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
משמנים תבנית עגולה 24 ס״מ או 2 תבניות אנגליש קייק
מחממים תנור ל165 מעלות
מערבבים חומרי עוגה יחד.
מעבירים לתבנית .
מפזרים מעל תערובת סוכר וקינמון. אופים 30-40 דקות בהתאם לתבנית שנבחרת.